Om oss og litt om vår historie…

Brødrene  Woll ANS er Nesoddens eldste  håndverksbedrift. Vi har levert kvalitetsarbeider i mer enn 3 generasjoner og har drevet virksomhet på Nesodden siden slutten av 1930-tallet.
Vi leverer i  dag alle typer gjerder, porter og  rekkverk. Alt fra stål, smijern  til tre. Vi selger og setter opp  flaggstenger m.m. Vi er også en  lokal stålleverandør som leverer alt fra  armering til bjelker. Vi utfører også maskinering og sveisearbeider.

Vi mener at  ett gjerde skal ha to funksjoner,  det skal være sikkert og det skal  danne en passende ramme rundt eiendommen.  Et gjerde kan også fremheve  eiendommen din til enten det enkle eller det  mer herskapelige.

Våre produkter leveres til private, til skoler, barnehager, offentlige etater, samt til det private næringslivet.

Vi leverer og montere blant annet følgende produkter;

  • Gjerder (tre, flettverk, smijern, støyskjermer og innsynsskjermer)
  • Porter (tre, stål og smijern)
  • Rekkverk (smijern, stål, rør, håndløpere)
  • Lette autovern
  • Flaggstenger (tre, stål, aluminium og glassfiber)
  • Stålarbeider (bjelker, armering og spesialarbeider)
  • Bommer og stenglser
  • Materiell (tre, flettverk, armering, bjelker, spesialprodukter, flagg og vimpler m.m.)

Vår kvalitet er tuftet på generasjoner med stolt håndverkstradisjon.

Vi utfører også reparasjoner innen vårt fagfelt.

 


Vår historie…

Selskapet ble dannet i 1932, under navnet Knut  Woll Småindustri.

I 1960 ble sønnene Per og Bjørn Woll med som deltakere i selskapet, som da skiftet navn til Knut Woll og Sønner Småindustri. Ved Knut Wolls  bortgang i 1962 endret man navnet til dagens navn, Brødrene Woll ANS.

Per og Bjørn var oppvokst med håndverk og i  de første årene arbeidet de med  souverniproduksjon i tre og tinn. Etter  hvert ble det mest gjerder,  porter og rekkverk om sommeren, mens vinterene gikk med til å  opprettholde familiens tradisjon med å produsere souvernier for det norske markedet. Man har også drevet eksport til Skottland. På slutten av 1970-tallet ble  souvernirproduksjonen avsluttet. De siste årene drev man produksjonen i det gamle båtbyggeriet på Bomansvik.

Selskapet drives  i dag av Terje og Per Arne Woll  I tillegg arbeider allerede 4. generasjon i selskapet representert ved Terje’s  barn Sondre, Benedikte og Stian, samt 5  andre faste ansatte.