Reklame- / firmastenger

Vi leverer reklame og firmastenger fra Formenta.

Formenta Colour-Line

Formenta Colour-Line er en helt unik serie med fargede flaggstenger som skiller deg fra mengden. Match byggets arkitektur og farge eller gjenskap ditt selskaps logofarge i flaggstangen.

Bare fantasien begrenser Formenta Colour-Lines bruksområder. Stengene produseres i høykvalitets glassfiberarmert polyester. Dette er et vedlikeholdsfritt materiale som kombinerer garantert styre og lav vekt med brilliant finish.

Formenta Colour-Lines leveres i valgfri farge iht RAL-fargeskalaen eller i metallic (gull, sølv, bronsje) totalt gir dette flere enn 200 mulige farger. Samtlige av Formenta sine flaggstenger kan leveres med Colour-Line utførelse.

Formenta Roto-Top

Formenta Roto-Top er en ny storselger og er i første omgang rettet mot selskap som søker den ultimate eksponeringen av sine flagg. Modellen er kontruert med en 1540 mm roterende aluminiumsarm i toppen.

Denne konstruksjonen gjør at flagget eksponeres selvom det er vindstille. Selv Formenta Roto-Top er produsert i høykvalitets glassfiberarmert polyester, et vedlikeholdsfritt materiale som kombinerer garantert styrke og lav vekt med brilliant finish. Reklame-/logoflagg til denne modellen skal være høytstående med sydd kanal slik at aluminiumsarmen skal kunne holde ut flagget.

Hvilken lengde på flaggstangen?
Generelt gjelder det at en tredjedel eller 3 – 4 meter av flaggstangen skal være over bygget den står i tilknytning til.

Formenta Roto-Top levereres komplett med:

  • Varmgalvaniserat stang- och markfeste
  • Roterbar flaggstangskule
  • Roterbar Roto-Top med 1540mm aluminiumarm (fabrikkmontert)
  • 3st plastslynger med nippel
  • Motvekt
  • Monteringsanvisning